Телефон

+380 67 399 86 67

Ми знаходимось:

м. Чернівці, вул. Головна, 89

Оплата проїзду в міському транспорті: 5 способів як це зробити швидко та легко

 
Завдяки різноманітним способам безготівкового розрахунку, пасажири зручно та безпечно можуть оплатити за проїзд:
  • транспортною карткою “Громадська”. Її продаж здійснюється у водіїв автобусів та тролейбусів, також торгових точках міста: “Нива”, “Тайстра”, пекарнях&кондитерських “NikoNova”. Картка не потребує додаткової активації та поповнена на 150 гривень. Це означає, що ви можете одразу користуватися нею відразу після придбання.
  • оплата проїзду банківською карткою або смартфоном. Використовуйте свою банківську картку або смартфон з підтримкою NFC для швидкої та безпечної оплати.
  • QR-кодом застосунків Приват24 та EasyPау. Для оплати проїзду достатньо відсканувати його у застосунку, обрати тип квитка та оплатити проїзд.
  • проїзним квитком «Денний». Цей квиток діє протягом одного дня з моменту активації та дозволяє вам здійснювати необмежену кількість поїздок до 23:00 год. Придбати його можна у водія.
Нагадуємо, що пільговий проїзд здійснюється за наявності та валідації відповідної транспортної картки. Зелена галочка на валідаторі та одинарний звуковий сигнал — ваші основні індикатори успішно зареєстрованої поїздки.

Маєте конструктивні пропозиції? Напишіть нам:

Графік роботи ІНФОРМАЦІЙНО-ДОВІДКОВОГО ЦЕНТРУ:

© 2024  IQ ticket UKRAINE