Телефон

+380 67 399 86 67

Ми знаходимось:

м. Чернівці, вул. Головна, 89

Що таке транспортна картка та які є види?

Транспортна картка — це багатофункціональна електронна пластикова картка, є носієм електронного квитка, зареєстрована у АСООП. Призначена для оплати проїзду у міському пасажирському транспорті м. Чернівці.
Трохи більше про кожну з них:
 
Транспортна картка “Громадська” є неперсоналізованою і включає можливість її придбання для поїздок у громадському транспорті. Її може придбати будь-який пасажир за фіксовану плату у місцях її продажу та водіїв комунального транспорту.
 
Транспортна картка “Пільгова” містить персональні дані пасажира, фотографію власника та видається на основі документів, які дають право на пільговий проїзд. Для її отримання необхідно пройти реєстрацію та отримати її у пункті видачі.
 
Транспортна картка “Студентська” може бути придбана студентом на основі документу (дійсного студентського квитка), який підтверджує право на пільговий проїзд. ЇЇ продаж здійснюється у водіїв комунального транспорту та торгових точках.
 
Транспортна картка “Учнівська” виготовляється учню на підставі внутрішньої бази навчальних закладів, заяви та документів, які підтверджують право на пільгу.
 

Маєте конструктивні пропозиції? Напишіть нам:

Графік роботи ІНФОРМАЦІЙНО-ДОВІДКОВОГО ЦЕНТРУ:

© 2024  IQ ticket UKRAINE